Schlagerminner

Vi befinner oss på begynnelsen av 1950-tallet der vi møter søstrene Petronella og Amalie. Petronella er stormforelsket i han Pettersen som har reist til sjøs. Akkurat nå har han kommet seg helt til "Junaiten". Amalie er meget skeptisk og til og med sjalu på Petronellas forelskelse, som viser seg å være litt mer enn bare en sommerflørt. 

I løpet av denne forestillingen, som er utviklet for Den kulturelle spaserstokken, fremfører musikerne tidsriktig musikk fra inn- og utland, slagere som Åse Krystad har gitt nordnorske tekster og Arne Dagsvik nye arrangementer. Vi får høre sanger som "Always on my mind", "Midnattstango", "True love" og "En grønnmalt benk" m.fl. Åse og Ann-Sofie gjennomførte intervjuer med eldre som grunnlag for produksjonen og regien i samarbeid med Helle Ottesen. Schlagerminner har høstet stor suksess på turnéer i Troms og gleder seg til å ta turen videre nordover!

Åse Krystad - sang og skuespill
Ann-Sofie Godø - piano og skuespill

Foto: Knut Godø

-----------------------

Smitteverntiltak ifbm. korona

Våre lokale arrangører iverksetter smitteverntiltak og følger anbefalinger fra myndighetene for å minimere risiko for smitte. Her er noen av de viktigste punktene:

- syke personer skal holde seg hjemme
- minst 1 meters avstand mellom personer som ikke er i samme husstand
- vask hender hyppig og grundig
- håndhilsning, klemming og unødvendig fysisk kontakt unngås

I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte publikum i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, vil lokal arrangør sørge for å holde oversikt over publikum og nødvendig kontaktinformasjon.