AVLYST: Gutta Boys

kl. 19:00
BORKENES
UL Fram
kl. 19:00
FINNSNES
Fruene på Torget
Salg i døra
kl. 19:00
STORSLETT
Halti Kultursenter
Salg i døra
kl. 19:00
LANGFJORDBOTN
Langfjord Samfunnshus
Salg i døra
Det er med tungt hjerte vi dessverre må meddele at turnéen er avlyst med bakgrunn i de gjeldene nasjonale koronarestriksjonene. Hvis du eventuelt har forhåndskjøpt billetter, vennligst ta kontakt med lokal arrangør for informasjon om refusjon. 

Denne konserten beviser at klassisk musikk ikke nødvendigvis er så alvorlig og høytidelig som noen skal ha det til!

To suverene, klassiske utøvere tar for seg musikk fra oldtiden og frem til dagens musikk. Ved bruk av en god porsjon humor og selvironi, på egne og musikkhistoriens vegne, får de begrepet "musikkhistorie" til å falle ned fra sin høye hylle. Disse to musikalske kapasitetene evner å formidle klassisk musikk til hvem det skal være - unge og gamle begeistres av deres virtuositet, ærlighet og spilleglede. Med sitt skrå blikk og underfundige humor vil denne konserten bidra til å snu publikums oppfatning av klassisk musikk som noe alvorlig og høytidelig!

Atle Sponberg - fiolin
Knut Erik Sundquist - kontrabass

-----------------------

Smitteverntiltak ifbm korona

Våre lokale arrangører iverksetter smitteverntiltak og følger anbefalinger fra myndighetene for å minimere risiko for smitte. Her er noen av de viktigste punktene:

- syke personer skal holde seg hjemme
- minst 1 meters avstand mellom personer som ikke er i samme husstand
- vask hender hyppig og grundig
- håndhilsning, klemming og unødvendig fysisk kontakt unngås

I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte publikum i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, vil lokal arrangør sørge for å holde oversikt over publikum og nødvendig kontaktinformasjon.