Frøydis Grorud

kl. 19:00
HAMMERFEST
Arktisk Kultursenter
kl. 21:00
HAVØYSUND
Havøysund Hotell & Rorbuer
Salg i døra
kl. 21:00
HONNINGSVÅG
Perleporten Kulturhus
Salg i døra
kl. 20:00
KARASJOK
Scandic Karasjok
Salg i døra
kl. 19:00
BERLEVÅG
Kvitbrakka
Salg i døra
I 20 år stod hun i front på TV-skjermen med husbandet til det populære NRK-programmet Beat for beat, og nå kommer saksofonisten, fløytisten og komponisten Frøydis Grorud på en ny turné sammen med Scene Finnmarks musikere!

Etter en meget godt mottatt turné i 2020 gleder vi oss til å igjen presentere Frøydis i Finnmark, som denne gangen har med seg sin faste bassist, Magne Thormodsæter, i tillegg til to av våre rytmiske musikere. Grorud har samarbeidet med de fleste av landets artister og musikere, og hun har gitt ut en rekke album under eget navn siden 2009. I 2020 kom hennes siste album - End of a Beautiful Story - og vi gleder oss til å høre flere av disse låtene på turnéen!

Frøydis Grorud - saksofon/fløyte
Asbjørn Ruud - gitar
Magne Thormodsæter - bass
Tobias Solheim-Nilsen - trommer


-----------------------

Smitteverntiltak ifbm korona

Våre lokale arrangører iverksetter smitteverntiltak og følger anbefalinger fra myndighetene for å minimere risiko for smitte. Her er noen av de viktigste punktene:

- syke personer skal holde seg hjemme
- minst 1 meters avstand mellom personer som ikke er i samme husstand
- vask hender hyppig og grundig
- håndhilsning, klemming og unødvendig fysisk kontakt unngås

I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte publikum i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, vil lokal arrangør sørge for å holde oversikt over publikum og nødvendig kontaktinformasjon.