Solkonsert med OIa Bremnes

OBS! Det er med tungt hjerte vi dessverre må meddele at konsertene i Alta, Havøysund, Berlevåg og Kjøllefjord er avlyst med bakgrunn i de gjeldende nasjonale koronarestriksjonene. Hvis du eventuelt har forhåndskjøpt billetter, vennligst ta kontakt med lokal arrangør for informasjon om refusjon.

Ola Bremnes feirer at sola kommer tilbake i Finnmark, og med seg på laget har han to av landets beste og fineste gitarister! Solkonsertene med Ola har vært en populær kulturbegivenhet i Harstad i mange år og nå er det endelig finnmarkingene sin tur til å få oppleve hans komposisjoner og betraktninger i dette formatet. Her forteller han om året som har gått gjennom nyskrevne vers, og mellom strofene blir det mye fin musikk, med både sanger av Ola og instrumentale stykker!

Ola Bremnes – vokal, gitar
Tore Bruvoll – gitar
Terje Nohr – gitar

Lyd: Brynjar Erdahl


Foto: Øivind Arvola
-----------------------

Smitteverntiltak ifbm korona

Våre lokale arrangører iverksetter smitteverntiltak og følger anbefalinger fra myndighetene for å minimere risiko for smitte. Her er noen av de viktigste punktene:

- syke personer skal holde seg hjemme
- minst 1 meters avstand mellom personer som ikke er i samme husstand
- vask hender hyppig og grundig
- håndhilsning, klemming og unødvendig fysisk kontakt unngås

I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte publikum i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, vil lokal arrangør sørge for å holde oversikt over publikum og nødvendig kontaktinformasjon.