Barokk!

kl. 19:00
HASVIK
Hasvik Kirke
kl. 19:00
ALTA
Nordlyskatedralen
kl. 19:00
GAMVIK
Gamvik Kirke
Salg i døra
kl. 18:00
VADSØ
Kooperativet Kulturscene
PS: Konserten i Vadsø inngår i 2 for 1: Barokk og opera!, der Vadsø Jazzklubb i samarbeid med Scene Finnmark byr på hele to konserter samme kveld til prisen av én! Klikk her for å lese mer om helaftenen

Vårt eget Ensemble Noor inviterer kolleger fra Harstad og Vadsø til å være med og skape barokkstemning! Kultur i Troms-fiolinist Erika Toth er kjent for virtuost spill, utømmelig energi og stor formidlingsglede. Som kunstnerisk leder for dette prosjektet har hun hentet frem et spennende italiensk repertoar fra 1600- og 1700-tallet. Vivaldi er et must, fra det melankolske til det heftige, men vi får også høre musikk av mindre kjente komponister. Scene Finnmark-gitarist Asbjørn Ruud er med i ensemblets continuo (Google it!), mens Nils Anders Mortensen denne gangen lar pianoet stå urørt og sørger for et stødig orgelfundament!

Medvirkende:

Erika Toth - fiolin
Ingrid Marie Willassen - fiolin
Nikolay Girunyan - cello
Asbjørn Ruud - gitar
Nils Anders Mortensen - orgel

Foto: Øivind Arvola


-------------------------

Smitteverntiltak ifbm korona

Våre lokale arrangører iverksetter smitteverntiltak og følger anbefalinger fra myndighetene for å minimere risiko for smitte. Her er noen av de viktigste punktene:

- syke personer skal holde seg hjemme
- minst 1 meters avstand mellom personer som ikke er i samme husstand
- vask hender hyppig og grundig
- håndhilsning, klemming og unødvendig fysisk kontakt unngås i den grad det er mulig

I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte publikum i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, vil lokal arrangør sørge for å holde oversikt over publikum og nødvendig kontaktinformasjon.