Lunsjkonserter på Alta Museum

kl. 13:00
ALTA
Alta Museum
Salg i døra
kl. 13:00
ALTA
Alta Museum
Salg i døra
Billettsalg i døra: kr. 100,-
Familiebillett (2 voksne + 2 barn): kr. 200,-


Lørdag 19. september: Meridiem Kvartetten

Denne konserten ble dessverre avlyst i vår på grunn av koronapandemien, så det er med stor glede at vi nå kan servere Meridiem Kvartetten som første konsert i høstsesongen av vår lunsjkonsertserie på Alta Museum! De fire musikerne møttes på Musikkonservatoriet i Tromsø, hvor de alle har gjennomført, eller er i ferd med å gjennomføre, bachelor- og masterstudier på sine respektive instrumenter. Utøverne har spilt store og små konserter sammen og hver for seg, på festivaler og konsertscener i inn- og utland med artister som Arve Tellefsen, Henning Kraggerud, Tine Thing Helseth, Violet Road, Aleksander Rybak og Kygo for å nevne noen. På denne lunsjkonserten skal de presentere musikk som strekker seg fra nordisk folkemusikk til verker av Puccini, Mozart og andre kjente komponister.

Johannes Garam Liebig - fiolin
Signe Johansen - fiolin 
Emma Lehtonen Mørkved - bratsj
Hallvard Braaten Steinhovden - cello

Lørdag 3. oktober: Unge talenter fra nord

I høstsesongens del to av vår konsertserie kan vi presentere en meget spennende kvartett bestående av fire unge talenter fra nord! De startet alle å spille sitt instrument i veldig ung alder, de har vunnet flere talentpriser og de har spilt med både store og små orkestre. På denne konserten vil du blant annet få høre Chopin Scherzo No. 2, Griegs sonate No. 3, Ponce Estrelita, Brahms cello sonate No. 1 og Arvids egne komposisjoner!

Dmitrij Osadchuk - fiolin
Teo Lien - cello
Arvid William Holmbukt - piano
Sanne Suh Berger - piano

Lørdag 14. november: Grieg på kammerset

I sesongens siste del av denne konsertserien presenterer vi Signe og Stine, som møttes da de begge studerte på Musikkonservatoriet. Siden den gang har det blitt et blomstrende samspill mellom dem som de ønsker å vise på denne lunsjkonserten med Grieg for fiolin og klaver! Edvard Griegs folkekjære melodier bringer fjell og fjord inn i enhver stue under hvilken som helst omstendighet, og de fleste av oss kjenner hans skildringer av naturens fenomener og den norske stoltheten. I tillegg til en rekke klassikere vil Signe og Stine presentere en av Griegs egne favoritter, Arietta. Velkommen til Grieg på kammerset!

Signe Johansen - fiolin
Stine Maren Steien - klaver

-----------------------------------

Smitteverntiltak ifbm korona

Det kan selges maks 40 billetter til konserter/arrangementer som foregår i museets kafe. Her gjelder «først til mølla»-prinsippet!  
Vi ber deg huske på følgende: 

Dersom du føler deg syk eller forkjølet skal du holde deg hjemme
Bruk håndsprit eller vask hendene ved ankomst 
Det skal være minimum 1 meter avstand mellom gjester som ikke er i samme husstand 
Husk å holde avstand når du står i kø 
Alle gjester registreres ved ankomst for ev. smittesporing. Info beholdes i 10 dager