Operapub

kl. 19:00
VADSØ
Kooperativet kulturscene
kl. 20:00
HAMMERFEST
Foajeen, Arktisk kultursenter
kl. 19:00
LANGFJORD
Langfjord samfunnshus
Salg i døra
Musikere og sangere reiser til serveringssteder og underholder med klassisk musikk og sang! Slik gjør vi musikk av høy kvalitet tilgjengelig for folket, der folket bor, i en mer avslappet og sosial setting enn i en vanlig konsertsal. I flere år har "Operapub med Arctimus trio" vært en av Kultur i Troms' mest populære produksjoner, og for aller første gang skal den turnere i Finnmark. 

Årets to solister er nylig pensjonert fra Nasjonaloperaen og de er, i likhet med Arctimus trio, kjent for å være gode på mer enn musisering; de har underholdning i blodet, og det tar ikke mange minutter før latteren sitter løst. I mellom "aktene" er det god tid til påfyll i glassene - publikum kan glede seg til to uforglemmelige timer med musikk og sang, drama og kjærlighet, latter og hygge!

Medvirkende
Ingebjørg Kosmo - mezzosopran
Magne Fremmerlid - bass
Erika Toth - fiolin
Runa Bergsmo - cello
Ann-Sofie Godø - piano

-----------------------

Smitteverntiltak ifbm. korona

Våre lokale arrangører iverksetter smitteverntiltak og følger anbefalinger fra myndighetene for å minimere risiko for smitte. Her er noen av de viktigste punktene:

- syke personer skal holde seg hjemme
- minst 1 meters avstand mellom personer som ikke er i samme husstand
- vask hender hyppig og grundig
- håndhilsning, klemming og unødvendig fysisk kontakt unngås

I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte publikum i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, vil lokal arrangør sørge for å holde oversikt over publikum og nødvendig kontaktinformasjon.