AVLYST: Om & Men

OBS: DENNE PRODUKSJONEN ER AVLYST GRUNNET FOREBYGGENDE TILTAK MOT SPREDNING AV CORONAVIRUSET. KLIKK PÅ TEKSTEN HER OG LES MER!

Har du kjøpt billett til konserten i Lakselv vil du få refundert pengene av TicketCo innen 7 dager. Har du kjøpt billett til en av de øvrige konsertene må du kontakte lokal arrangør for mer informasjon om refusjon. 


Målselv­trioen Fotefar møter bodø­trioen Pål ­Are Bakksjø trio! Låtskriverne Lena Jinnegren og Pål­ Are Bakksjø har nokså ulik bakgrunn og musikalsk ståsted, men i sangene de skriver har de begge et gjenkjennelig skråblikk på livet. Her får vi også et innblikk i hva som inspirerer til nye låter, og hvorfor noen sanger blir til – og andre ikke. Visene krydres med nye slåtter fra Ragnhild Furebotten, og alt framføres av et knippe strålende musikere!

“Om & Men” er bestillingsverk til Nordlysfestiva­len 2020 og er produsert av Folkemusikk Nord/ Kultur i Troms, som også tar konserten på turné rundt i landsdelen ­og første tur går til landets nordligste del i samarbeid med Scene Finnnmark!

Medvirkende:
Lena Jinnegren – vokal, tangenter, gitar
Pål Are Bakksjø – vokal, tangenter, gitar
Bendik Lund Haanshus – gitar
Arnfinn Bergrabb – trommer
Christo Stangness – kontrabass
Johanna-Adele Jüssi – fele