Vår nye produsent er på plass

Isabell Strande Kiil (32) fra Havøysund er ansatt som produsent og inngår som en del av produsentteamet i Vadsø fra 1. januar 2020. Hennes hovedfokus vil være på vår kammermusikkgruppe Ensemble Noor og vår øvrige klassiske satsning, i tillegg til et tett samarbeid med både frivillige og profesjonelle arrangører. Isabell er ikke helt ukjent med vårt arbeid; med en bachelorgrad i kulturprosjektledelse i bagasjen hadde hun en midlertidig stilling i Scene Finnmark i 2016-2017, før hun ble fast ansatt som produsent i Varangerfestivalen i Vadsø, der hun har jobbet frem til nå. 

"Jeg ser frem til nye og spennende utfordringer i produsentjobben, og ikke minst til å samarbeide med de lokale arrangørene rundt omkring i regionen. Jeg vet at det er et rikt kulturliv der ute, og gleder meg til å se hva vi kan få til sammen!", sier Isabell.

I tillegg er vi veldig glade for å få ekstra bistand til Den kulturelle skolesekken denne våren; Bernt-Johnny Bertheussen fra Vadsø skal jobbe i 50 % stilling som DKS-koordinator og turnélegger ifbm de videregående skolene frem til sommeren!   

Vi ønsker velkommen til Isabell og Bernt-Johnny!