Arrangørsamling

RYK (Rytmisk kompetansenettverk i Nord) og Scene Finnmark, i samarbeid med Vadsø Jazzklubb, inviterer alle konsertarrangører i Finnmark til samling fredag 8.-søndag 10. november 2019 i Vadsø!

Her får du møte andre arrangører i Finnmark i en helg med både faglig program og tid til å dele kunnskap, ideer og erfaringer. Vi setter av god tid til prat og mat, og inkludert i samlingen er konsert med Hollow Hearts på Kooperativet. De deltakerne som ønsker det får mulighet til å gi en kort presentasjon av seg og sin organisasjon/sitt prosjekt. Kanskje nye samarbeid kan oppstå? Scene Finnmark og RYK informerer om sin virksomhet, og om sammenslåingen av Troms/Finnmark og hvilken innvirkning dette har på kulturfeltet.

Programmet forøvrig er under utarbeidelse - kom gjerne med innspill dersom dere har ønsker til tema!

Seminaret passer både for helt ferske og erfarne arrangører, og retter seg i hovedsak mot små og mellomstore arrangører. Seminaret er gratis for arrangører i Finnmark. Vi dekker også reise og opphold for inntil 2 personer fra hver organisasjon, for organisasjoner som melder seg på innen påmeldingsfristen. Etter fristen er det løpende påmelding, men da må reise/opphold dekkes av den enkelte. 
 
Foreløpig program:

Fredag: Innreise, innsjekk på Scandic Vadsø

Lørdag: ca. kl. 11-17: faglig program, inkl. kaffepauser og lunsj
Middag
Konsert med Hollow Hearts på Kooperativet

Søndag: kl. 10-12: faglig program fortsetter, oppsummering
Hjemreise
 
Påmeldingsfrist: 30. september

KLIKK HER FOR PÅMELDINGSSKJEMA

Håper vi sees!