Irina & Nikolay

Den langfjordbaserte duoen Irina og Nikolay Girunyan vil i denne konserten presentere et fantastisk repertoar for piano/orgel og cello. Publikum vil her bli tatt med på en mystisk reise inspirert av klassisk musikk fra de siste tre hundre årene - fra Bach, Mendelssohn og Chopin til Sjostakovitsj, Pärt og Schnittke.

I denne konserten vil det være balanse mellom klassisk musikk og samtidsmusikk - noe velkjent og noe for dem som er spesielt interessert. Nyt dine favorittklassikere, så vel som Arenskys vakre, men sjeldent fremførte cello/pianostykker, samt den nylig skrevne musikken av samtidskomponisten Antti Nissilä. 

Irina og Nikolay vil med dette forene publikummet med klassisk musikk som er lett, fargerik og gledelig.

Medvirkende
Irina Girunyan - piano/orgel
Nikolay Girunyan - cello

-----------------------

Smitteverntiltak ifbm. korona

Våre lokale arrangører iverksetter smitteverntiltak og følger anbefalinger fra myndighetene for å minimere risiko for smitte. Her er noen av de viktigste punktene:

- syke personer skal holde seg hjemme
- minst 2 meters avstand mellom personer som ikke er i samme husstand
- vask hender hyppig og grundig
- håndhilsning, klemming og unødvendig fysisk kontakt unngås

I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte publikum i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, vil lokal arrangør sørge for å holde oversikt over publikum og nødvendig kontaktinformasjon.