AVLYST: Operapub

Det er med tungt hjerte vi dessverre må meddele at turnéen er avlyst. Hvis du eventuelt har forhåndskjøpt billetter, vennligst ta kontakt med lokal arrangør for informasjon om refusjon. 

Musikere og sangere reiser til serveringssteder og underholder med klassisk musikk og sang! Slik gjør vi musikk av høy kvalitet tilgjengelig for folket, der folket bor, i en mer avslappet og sosial setting enn i en vanlig konsertsal. I flere år har "Operapub med Arctimus trio" vært en av Kultur i Troms' mest populære produksjoner, og for aller første gang skal den turnere i Finnmark. 

Årets to solister er nylig pensjonert fra Nasjonaloperaen og de er, i likhet med Arctimus trio, kjent for å være gode på mer enn musisering; de har underholdning i blodet, og det tar ikke mange minutter før latteren sitter løst. I mellom "aktene" er det god tid til påfyll i glassene - publikum kan glede seg til to uforglemmelige timer med musikk og sang, drama og kjærlighet, latter og hygge!

Medvirkende
Ingebjørg Kosmo - mezzosopran
Magne Fremmerlid - bass
Erika Toth - fiolin
Runa Bergsmo - cello
Ann-Sofie Godø - piano


-----------------------

Smitteverntiltak ifbm. korona

Våre lokale arrangører iverksetter smitteverntiltak og følger anbefalinger fra myndighetene for å minimere risiko for smitte. Her er noen av de viktigste punktene:

- syke personer skal holde seg hjemme
- minst 1 meters avstand mellom personer som ikke er i samme husstand
- vask hender hyppig og grundig
- håndhilsning, klemming og unødvendig fysisk kontakt unngås

I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte publikum i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, vil lokal arrangør sørge for å holde oversikt over publikum og nødvendig kontaktinformasjon.