Sigvart Dagsland

En konsertopplevelse med Sigvart Dagsland er et møte med en artist som behersker publikumsrommet til det fulle, og som gjennom sin totale tilstedeværelse tar mennesker med seg fra det sårbare til det kraftfulle gjennom sine stemningsfulle låter og uovertrufne vokalprestasjoner. Vi gjentar suksessen med denne produksjonen og utvider denne gangen turnéområdet til Troms og Nordland, og publikum kan se frem til et program bestående av nye låter, blant annet fra hans siste album Røst, samt de kjente og kjære låtene fra Sigvarts lange karriere. Med seg på scenen har han et knippe glimrende musikere; sin faste pianist Torjus Vierli og strykerne fra Scene Finnmarks Ensemble Noor. 
 
Medvirkende
Sigvart Dagsland - vokal
Torjus Vierli - piano
Ingrid Marie Willassen - fiolin
Nikolay Girunyan - cello
Stig-Ove Ose - bratsj


NB! På grunn av raset som gikk i Smalfjord rekker vi ikke innom Tana på denne turneen. Beklager så mye!Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen

-----------------------

Smitteverntiltak ifbm korona

Våre lokale arrangører iverksetter smitteverntiltak og følger anbefalinger fra myndighetene for å minimere risiko for smitte. Her er noen av de viktigste punktene:

- syke personer skal holde seg hjemme
- minst 1 meters avstand mellom personer som ikke er i samme husstand
- vask hender hyppig og grundig
- håndhilsning, klemming og unødvendig fysisk kontakt unngås

I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte publikum i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, vil lokal arrangør sørge for å holde oversikt over publikum og nødvendig kontaktinformasjon.