AVLYST: Robson & Mortensen

Det er med tungt hjerte vi dessverre må meddele at turnéen er avlyst med bakgrunn i de gjeldende nasjonale koronarestriksjonene. Hvis du eventuelt har forhåndskjøpt billetter, vennligst ta kontakt med lokal arrangør for informasjon om refusjon.

Fiolinist Alex Robson og Scene Finnmarks pianist Nils Anders Mortensen fremfører tre fiolinsonater som er høydepunkter i repertoaret for denne besetningen! Griegs dramatiske C-moll-sonate, op. 45, står i dag på repertoaret til alle store fiolinister, og den ble komponert omtrent samtidig som César Franck komponerte sin A-dursonate. Begge har den samme intensiteten i uttrykket, og de utgjør de viktigste verkene i sin sjanger i siste halvdel av 1800-tallet. I tillegg fremføres Schumanns A-mollsonate, op. 105, som er en mer mystisk sonate som speiler Schumanns kompliserte personlighet. Til sammen utgjør disse tre sonatene et repertoar med kontraster fra det lyriske til det vilt dramatiske!

Alex Robson - fiolin
Nils Anders Mortensen - piano

-----------------------

Smitteverntiltak ifbm korona

Våre lokale arrangører iverksetter smitteverntiltak og følger anbefalinger fra myndighetene for å minimere risiko for smitte. Her er noen av de viktigste punktene:

- syke personer skal holde seg hjemme
- minst 1 meters avstand mellom personer som ikke er i samme husstand
- vask hender hyppig og grundig
- håndhilsning, klemming og unødvendig fysisk kontakt unngås

I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte publikum i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, vil lokal arrangør sørge for å holde oversikt over publikum og nødvendig kontaktinformasjon.