Tre pianister i nord

I desember i år er det 250 år siden Ludwig van Beethoven ble født. Tre klassiske pianister bosatt i Finnmark - Nils Anders Mortensen (Alta) fra Scene Finnmarks Ensemble Noor, Bendik Båtstrand (Hammerfest) og Jens Lühr (Lakselv) - inviterer til konsert, der de hyller den legendariske komponisten!

Beethovens 32 pianosonater regnes som en av de viktigste samlingene av verk i musikkhistorien. På denne konserten fremfører de tre pianistene hver sin Beethoven-sonate, og da snakker vi om berømte sonater: Måneskinnssonaten er kanskje mest kjent, mens Waldsteinsonaten er beryktet blant pianister, og op. 111, hans siste pianosonate, har en helt egen kultstatus. 

Denne unike hyllesten av Beethoven kan du oppleve på de tre pianistenes respektive hjemsteder - Alta, Lakselv og Hammerfest!

Nils Anders Mortensen / Bendik Båtstrand / Jens Lühr

-------------------------------------

Smitteverntiltak ifbm korona

Våre lokale arrangører iverksetter smitteverntiltak og følger anbefalinger fra myndighetene for å minimere risiko for smitte. Her er noen av de viktigste punktene:

- syke personer skal holde seg hjemme
- minst 1 meters avstand mellom personer som ikke er i samme husstand
- vask hender hyppig og grundig
- håndhilsning, klemming og unødvendig fysisk kontakt unngås

I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte publikum i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, vil lokal arrangør sørge for å holde oversikt over publikum og nødvendig kontaktinformasjon.