Best of Astor Piazzolla

Konserten i Honningsvåg er dessverre avlyst pga smittevernhensyn ifbm koronapandemien. Vennligst ta kontakt med arrangør Perleporten kulturhus med eventuelle spørsmål.

Forførende tangomusikk som rører både følelsene og godfoten! Slik har det vært fra denne musikkstilen oppstod i møtet mellom afrikanske slaver og argentinske gauchos, via møtet med europeiske musikere og finske skoger, og videreutviklet av mestere som Astor Piazzolla. I denne produksjonen presenterer vi fiolinisten Atle Sponberg og det unge stjerneskuddet Åsbjørg Ryeng på bandoneon som har studert i Buenos Aires’ gater og kroer. Showbassisten Knut Erik Sundquist fra Kultur i Troms, begavelsen Edvard Sundquist på gitar, samt Scene Finnmark-pianist og virtuos Nils Anders Mortensen utgjør resten av besetningen.

Atle Sponberg – fiolin
Åsbjørg Ryeng – bandoneon
Knut Erik Sundquist – kontrabass
Edvard Sundquist – el-gitar
Nils Anders Mortensen – piano

Foto: Øivind Arvola
-----------------------

Smitteverntiltak ifbm korona

Våre lokale arrangører iverksetter smitteverntiltak og følger anbefalinger fra myndighetene for å minimere risiko for smitte. Her er noen av de viktigste punktene:

- syke personer skal holde seg hjemme
- minst 1 meters avstand mellom personer som ikke er i samme husstand
- vask hender hyppig og grundig
- håndhilsning, klemming og unødvendig fysisk kontakt unngås

I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte publikum i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, vil lokal arrangør sørge for å holde oversikt over publikum og nødvendig kontaktinformasjon.