Lunsjkonserter på Alta Museum

Familiebillett (2 voksne + 2 barn): kr. 200,- 

Ny sesong med vår populære konsertserie, og tre spennende konserter står som vanlig på menyen denne våren!

Lørdag 16. februar: Ensemble Noor

Vårt strålende Ensemble Noor ønsker velkommen til en hyggelig stund på museet med et program bestående av klassiske perler!

Lørdag 2. mars: En hyllest til Erik Bye 

Erik Byes elskede tekster og melodier er i denne produksjonen blitt arrangert av Antti Nissilä og Lars Rune Rebbestad til Hammerfest Kulturskoles Husorkester. Produksjonen ble høsten 2017 spilt for en fullsatt foajé på Arktisk Kultursenter i Hammerfest og utøverne gleder seg nå til å dele den med Alta-publikummet! Vår Herres klinkekule, Hildringstimen og Gammel er min fjord er blant de mange kjente og kjære melodiene som publikum kan få med seg på denne konserten.

Lørdag 13. april: Ensemble Noor med gjester 

Ensemble Noor inviterer Idun Jørgensen og Julie Andreassen til en konsert med bred spennvidde!
Idun Hjellestad Jørgensen er en fløytist bosatt i Alta. Hun har utdannelsen sin fra musikkonservatoriet i Tromsø og i Reykjavik. For tiden jobber hun som lærer og dirigent ved Alta kulturskole, og er glad for alle muligheter til å opptre som fløytist.
 
Julie Andreassen er en utdannet sanger og sangpedagog fra Musikkonservatoriet i Tromsø, som i dag jobber som sangpedagog ved Alta Videregående Skole. Med denne konserten håper Julie å forene det myke uttrykket til strykerne med soulen og dybden til tekster skrevet av blant andre Joni Mitchell.