Petter Carlsen & Ensemble Noor

Denne produksjonen startet som et uformelt møte mellom Petter Carlsen og våre strykere i Ensemble Noor ved en av våre lunsjkonserter på Alta Museum høsten 2017. Dette ble en umiddelbar suksess, og har nå utviklet seg til et helstøpt konsertprogram med Carlsens pop/rock-låter i ny drakt.

Etter et knippe opptredener på noen av fylkets sommerfestivaler i juli og august presenterer vi nå denne produksjonen i Hasvik, Honningsvåg og Kautokeino i september!

PS: På Carlsens nye EP, Glimt av Glimt (Live med Ensemble Noor), kan du få en liten forsmak på hva som venter deg denne kvelden!

Medvirkende:

Petter Carlsen - vokal/gitar
Ingrid Willassen - fiolin
Agnieszka Orlowska - bratsj
Nikolay Girunyan - cello

Petter Carlsen er en låtskriver, vokalist og gitarist fra Alta, som det siste tiåret har gjort en rekke opptredener i inn- og utland. Hans karriere fikk medvind etter at hans debut-EP i 2006 fikk gode kritikker og at han i kjølvannet av dette ble signert til plateselskapet EMI i 2008. Debutalbumet "You Go Bird" kom i 2009, og to år senere ga Carlsen ut "Clocks Don’t Count" på eget label. I 2014 kom hans tredje album, "Sirens", og i 2017 hans første utgivelse med norske tekster, "Glimt". Våren 2018 kom Carlsens så langt siste utgivelse - en live-EP med Scene Finnmarks Ensemble Noor, «Glimt av Glimt».