Askil Holm & akustiske venner

Etter en godt mottatt Finnmarksturné i 2016 ønsker vi i september Askil Holm hjertelig velkommen tilbake! Som for to år siden har han også denne gangen med seg navnebror og multiinstrumentalist Freddy Holm, samt vår egen Asbjørn Ruud (gitar/vokal) og Marianne Halmrast (kontrabass)! 

Etter den godt mottatte "Vinterlys"-turnéen i 2016 ønsker vi nå Askil Holm velkommen tilbake! Som for to år siden har han denne gangen også med seg sine akustiske venner; multiinstrumentalisten Freddy Holm, samt vår egen Asbjørn Ruud (gitar/vokal) og Marianne Halmrast (kontrabass)! 

Holm elsker å turnere i Finnmark, og ønsker å prøve ut nytt låtmateriale på publikum i vårt vakre fylke. På denne turnéen tar han med seg både gamle og nye egenkomponerte låter, og fyller på med låter fra blant andre Neil Young og Bob Dylan. Gled deg til en kveld med rå akustisk folkrock!

Den spellemannvinnende låtskriveren og artisten Askil Holm fra Namsos er bl.a. kjent som medlem av "Hallelujah"-prosjektet med Kurt Nilsen, Espen Lind og Alejandro Funtes. Han ga ut sin første norskspråklige soloplate «Ei ny tid» i 2012, skrevet sammen med tekstforfatter Jon Niklas Rønning. Albumet lå 10 uker på VG-lista, og låta "Vemundvik" ble strømmet over 1 million ganger. Rønning skrev også tekstene til albumet «Midt i starten av livet» som ble utgitt i 2014. Sangene var en kjærlighetserklæring til de første famlende stegene man tar inn i en mer harmonisk voksentilværelse, og var en hyllest til hverdagsromantikken.