Rhapsody in Brass

Det er med stor stolthet vi kan presentere produksjonen Rhapsody in Brass med fantastiske Nordisk Brass Ensemble i samspill med Nikolay Girunyan (cello) og Nils Anders Mortensen (piano) fra Scene Finnmarks eget Ensemble Noor!

Vi har i tillegg fått med oss en av de mest markante og ledende instrumentalistene i vår samtid, trompetisten Timur Martynov fra St. Petersburg! 

Konserten vil inneholde et stort og variert program med musikk helt fra middelalderen og fram til dagens musikk. Både Girunyan og Martynov får stråle som solister, og vi får blant annet også servert George Gershwins "Rhapsody in Blue" med Mortensen som solist - alle i samspill med Nordisk Brass Ensemble.

Tema for årets Barents Spektakel er blant annet fotball, og dette kommer også til å fargelegge det som serveres under konserten. Så ikke gå glipp av denne storslagne produksjonen, som definitivt kommer til å sparke fra seg!

Nordisk Brassensemble har siden 1993 vært et førsteklasses ensemble sammensatt av ledende messingblåsere fra de beste orkestrene i Skandinavia.