AVLYST: Hollow Hearts

Foto: Terese Samuelsen

OBS: DENNE PRODUKSJONEN ER AVLYST GRUNNET FOREBYGGENDE TILTAK MOT SPREDNING AV CORONAVIRUSET. KLIKK PÅ TEKSTEN HER OG LES MER!

Har du kjøpt billett til konserten i Kirkenes vil du få refundert pengene av TicketCo innen 7 dager. Har du kjøpt billett til en av de øvrige konsertene må du kontakte lokal arrangør for mer informasjon om refusjon. 


Hollow Hearts bemerker seg som en sjelden vare på den norske konsertscenen. 
I rasende fart har de brøytet seg frem som et band som leverer håndtverk av høy kvalitet, og med sitt helt eget uttrykk innen folk/roots/americana-sjangeren har de begeistret publikum landet over med sine energiske og lidenskapelige konserter. I løpet av høsten 2019 slapp de sitt tredje album og spilte 36 konserter i inn- og utland. 

Tromsøkvartetten har på kort tid gått fra å spille på små puber til utsolgte kulturhus og hovedscener på norske festivaler, og omtales som et av de mest spennende bandene i landet. Dette bør du ikke gå glipp av!

Bandet gjør samtidig også en skoleturné i Finnmark gjennom vår avdeling Den kulturelle skolesekken - se detaljer om skoleturnéen her.

Hollow Hearts:
Ida Løvheim (vokal, gitarer, trekkspill)

Ida Karoline Nordgård (vokal, el.bass, akk.gitar)
Christoffer Nicolai Mathisen (vokal, gitarer, pedal steel, dobro)

Mikael Pedersen Jacobsen (vokal, trommer, mandolin)