AVLYST: Finnmarksløpets LiveScene

OBS: DENNE PRODUKSJONEN ER AVLYST GRUNNET FOREBYGGENDE TILTAK MOT SPREDNING AV CORONAVIRUSET. KLIKK PÅ TEKSTEN HER OG LES MER!

Finnmarksløpet feirer 40 år, og med dets utspring i Alta så er det naturlig at Scene Finnmarks omreisende livescene i år presenterer nye og fremadstormende artister fra Alta. På vår utescene med gratiskonserter langs sjekkpunktene kan vi med glede presentere bandet NorthKid, med Stjernekamp-vinner Bilal Saab i front, og vi tar også med oss den unge, lovende sangeren og låtskriveren Madelén Guttormsen! Hjertelig velkommen til Finnmarksløpets LiveScene 2020!

SpareBank1 Nord-Norges Samfunnsløftet er med på å finansiere turnéen i jubileumsåret!

NorthKid - den nye popsensasjonen fra nord
2019 var året som satte altabandet på kartet med over en million avspillinger på Spotify og radiolisting på NRK MP3 og P1. Bandet spilte også i Stjernekamp-finalen på NRK da frontfigur Bilal Saab gikk av med seieren. I 2020 kommer debutalbumet, og en stor festivalturné er i vente. Første singel fra bandets kommende album kommer på nyåret, og kick off skjer på Finnmarksløpets LiveScene!

Madelén Guttormsen - singer/songwriter fra Alta
Madelén er en ung og lovende sanger og låtskriver med utspring fra Gigant-miljøet på ungdomshuset i sin hjemby Alta. Hun vant Aronnesrockens UngRock i 2019, og har spilt på flere festivaler. Madelén har også samarbeidet med NorthKid som låtskriver, og har selv gitt ut tre låter som er å finne på diverse strømmetjenester!