Ensemble Noor & Cecilie Løken

kl. 19:00
HAMMERFEST
Arktisk Kultursenter
kl. 19:00
KIRKENES
Terminal B
kl. 19:00
KAUTOKEINO
Juhls Silver Gallery
kl. 13:00
ALTA
Alta Museum
Salg i døra
Ensemble Noor på en spennende turné sammen med den anerkjente norske fløytisten Cecilie Løken!

Vi gleder oss til å presentere dette forrykende programmet i Hammerfest, Kirkenes, Kautokeino og Alta! Sistnevnte konsert inngår forøvrig som en del av vår lunsjkonsertserie på Alta Museum.

Cecilie Løken Hesselberg studerte ved Norges Musikkhøgskole og The Royal Academy of Music i London, og hun har vært solist med bl.a. Rotterdam Philharmonic Orchestra, Mahler Chamber Orchestra, Kungliga Stockholm Filharmoniske Orkester, Sveriges Radios Symfoniorkester, KORK, Zurich Opera og Det Norske Kammerorkester. I 2016 ble hun nominert til Spellemannspris i kategorien Årets Klassiske. I 2015 grunnla hun organisasjonen Röda Hjärtat og har gjort utallige reiser til Hellas for å jobbe frivillig for mennesker på flukt fra krig, og i 2016 mottok hun Aurora Music Award for sitt arbeid for flyktninger. Cecilie har også skrevet og regissert mange forestilinger for barn, og har blitt engasjert over hele verden som foredragsholder og inspirator. 

Ensemble Noor er Scene Finnmarks klassiske kammermusikkgruppe med base i Alta, som består av Ingrid Marie Willassen (fiolin), Agnieszka Orlowska (bratsj), Nikolay Girunyan (cello) og Nils Anders Mortensen (piano).