Lunsjkonserter på Alta Museum

kl. 13:00
ALTA
Alta museum
Salg i døra
kl. 13:00
ALTA
Alta Museum
Salg i døra
kl. 13:00
ALTA
Alta museum
Salg i døra
Familiebillett (2 voksne + 2 barn): kr. 200,-

Ny sesong med vår populære konsertserie, og tre spennende konserter står som vanlig på menyen denne våren!

Lørdag 16. februar: Ensemble Noor

Vårt strålende Ensemble Noor ønsker velkommen til en hyggelig stund på museet med et program bestående av klassiske perler!

Lørdag 2. mars: En smuk aftensang

Knut Erik Sundquist og Nils Anders Mortensen har spilt inn ny plate og presenterer en konsert basert på denne. Prosjektet har vært deres hjertebarn i flere år. De har funnet inspirasjonen i Jan Johansson og Georg Riedels ikoniske album “Jazz på svenska” fra 1963, der Johansson og Riedel spilte gamle svenske folkemelodier inn på sin måte. Sundquist og Mortensen har samlet inn et knippe nordnorske folkemelodier som de har funnet i melodisamlingen på Tromsø museum, og arrangert dem helt på nytt. Men her er det ikke bare jazz. Sjangerne spenner fra techno, via klassiske stykker og pling-plong, til de vakreste bånsuller. Til og med en heavyrock-ballade har det blitt plass til. Dette er ekte nordnorsk musikk!

Lørdag 13. april: Ensemble Noor med gjester 

Ensemble Noor inviterer Idun Jørgensen og Julie Andreassen til en konsert med bred spennvidde!

Idun Hjellestad Jørgensen er en fløytist bosatt i Alta. Hun har utdannelsen sin fra musikkonservatoriet i Tromsø og i Reykjavik. For tiden jobber hun som lærer og dirigent ved Alta kulturskole, og er glad for alle muligheter til å opptre som fløytist.
 
Julie Andreassen er en utdannet sanger og sangpedagog fra Musikkonservatoriet i Tromsø, som i dag jobber som sangpedagog ved Alta Videregående Skole. Med denne konserten håper Julie å forene det myke uttrykket til strykerne med soulen og dybden til tekster skrevet av blant andre Joni Mitchell.