Trekk pusten opp i det blå - AVLYST

AVLYST PGA. SYKDOM. Kommer tilbake med mer informasjon.

Temaet i Trekk pusten opp i det blå har sin bakgrunn i det å se, føle og å være "annerledes". Det er bevisstgjøring av "jeg-et" som er i fokus.

Kunstner Hanne Grete Einarsen
og formidler Elisabeth Heilmann Blind vil gjennom undervisning og workshop for videregående skole ta utgangspunkt i forskjellige selvportrett som vil vises på projektor og lerret. En danseworkshop, tegneoppgaver og øvelser som har forbindele med mobbing/nettmobbing vil være et sentralt verktøy i formidlingen. 
Kunstner Hanne Grete Einarsen og danser Elisabeth Heilmann Blind vil gjennom undervisning, dans og workshop bevisstgjøre ungdommer om egen styrke og hvilken makt man har i det skrevne ord og handling. Danseworkshop, tegneoppgaver og øvelser som blant annet har forbindelse med mobbing/nettmobbing vil også være sentrale verktøy i formidlingen.

Faglig innhold: 
Snakke om egen person med fokus på hva vi kan si og gjøre mot andre. Bruke papirdukker som mal. Bruke tekst og farger som verktøy for uttrykk. Tekst i form av novelle, dikt eller bare ord. Farger i form av å fargelegge.

Opplegg: 
Hver elev får en papirdukke som de laminerer og klipper ut. Papirdukka skal de gi egne styrker og svakheter. Det er ”jeg-et” som skal bevisstgjøres:
- Hvem er jeg og hvordan er jeg mot de rundt meg?
- Hvorfor legger vi merke til de som er annerledes og hvem er dette? 
- Hva skriver du på sosiale medier? 

Idé: Hanne Grete Einarsen
Produsent: Sámi Dáiddaguovddáš 

Last ned PLAKAT.

Foto: Hanne Grete Einarsen